NOG EEN PAAR WEKEN……

…..en dan is het zo ver. De allerlaatste voorstelling onder de vleugels van ‘t Berregs Leut Tejater ziet dan het daglicht in De Maagd.
Een voorstelling waar we, na een aantal jaren stil te hebben gezeten, ontzettend naar uitkijken. Eindelijk mogen we weer, eindelijk is er weer een voorstelling.

Zoals onze voorzitter Lourens en onze regisseur Erwin zeiden: de vetste, tofste en meest geweldige voorstelling komt er aan.

De afgelopen maanden hebben we niet stil gezeten. Onder begeleiding van muziekzaal leider Edwin Leijs hebben we superleuke nummers ingestudeerd. Groepsnummers, solo nummers, er komt van alles voorbij. En nèt als je denkt dat je het herkent, is het weer totaal anders: Erwin heeft voor deze productie namelijk zelf arrangementen geschreven.
Deze arrangementen worden in De Maagd gespeeld door een groot live orkest onder leiding van dirigent Pieter-Jan van den Berg.

Aan onze choreografe Anouk Roedelof de taak om al deze muzikale uitspattingen te voorzien van dans. En wat voor dans! We zijn benieuwd of u als bezoeker stil kunt blijven zitten (en nee! Dat hoeft dus niet altijd kan ik u verklappen)

In onze nieuwe voorstelling nemen we u mee naar d’Université di Carnivali, verstopt onder ‘t Krabbegat, nog verder dan de gròòte tèèn van de Perperbus. Daar maakt u kennis met leerlingen, leerkrachten, kraaien en conciërges. Daar leert u dat er geheimen zijn, fabels en verhalen, maar ook waar Vastenavend om draait.

Nieuwsgierig geworden? Koop dan uw kaarten via de website van de Maagd en laat u meevoeren met De Géést van ‘t Féést….