KAARTVERKOOP ‘T BERREGS LEUT TEJATER GESTART OP 22-11!!

Van 1 tot en met 4 februari 2024 is het weer zo ver: ‘t Berregs Leut Tejater komt met hun nieuwe (en tevens laatste) productie naar De Maagd.

De voorstelling “De Géést van ‘t Féést” neemt je mee, naar d’Université di Carnivali, verstopt onder ‘t Krabbegat, nog verder dan de gròòte tèèn van de Perperbus.

Ben jij klaar voor een lesje pure Vastenavend? Koop dan vanaf 22 november om 11 over 11 je kaarten op de website van De Maagd en dan zien wij jou graag op de diploma uitreiking!

Spektakel in 2024

Met een nieuwe regisseur aan het roer worden weer plannen gesmeed voor de voorstellingen in 2024. De eerste ideeën worden vormgegeven door ons trouwe schrijverscollectief, die er absoluut weer een spektakel van weten te maken! Houdt onze pagina en natuurlijk de socials  in de gaten voor het laatste nieuws!

Eerste repetities Berregs Leut Tejater gestart

De eerste piano klanken, het stemmen van de stemmen, kippenvel. We zijn weer los! De kick off van onze nieuwe productie is een feit. Op naar de voorstelling in februari 2021. De stemming zit er goed in, dus dat belooft wat goeds!