Waar blijf je in deze tijd zonder onze trouwe sponsoren? Bedrijven die het een vereniging gunnen om gezamenlijk iets moois met elkaar te kunnen maken. Bedrijven die zich willen verbinden aan een vereniging die, in ons geval,  een super-leuke en originele Vastenavend voorstelling op de planken willen brengen voor de Berregse bevolking.

Helaas is dit niet te doen met gesloten beurzen; repetitieruimte moet gehuurd, theaterhuur en alle techniek zoals licht en microfoons zijn hiervoor benodigd. En om de voorstelling er ook geweldig uit te laten zien hebben we natuurlijk ook decor, kleding en rekwisieten nodig. Dit alles wordt mede mogelijk gemaakt met de geldelijke sponsoring van de bedrijven zoals hierboven vermeld!!

Daarnaast willen wij ook onze facilitaire sponsoren bedanken. Mensen en bedrijven die ons steunen op een andere manier dan financieel maar die oh zo waardevol zijn om deze goed geoliede machine te laten draaien. Dank jullie wel,

Keurslager Krijnen, La Grotta, De Hollandsche tuyn en Van Eekeren reclame!!

En dan, last-but-not least, super veel dank aan onze vrijwilligers. Mensen die héél véél dingen voor elkaar krijgen om de kosten zo laag mogelijk te kunnen houden. Mensen die belangeloos mee willen helpen om een gedachte om te zetten in iets tastbaars, van een verzonnen verhaallijn naar een productie die door iedereen gezien mag worden! Ook zij zijn op hun manier onmisbare sponsoren!!

Vandaar dat wij superblij zijn met onze sponsoren, geldelijk of facilitair en onze vrijwilligers!!

Op deze pagina willen wij ze héél graag in het zonnetje zetten, ze bedanken voor de (soms jarenlange!!) steun om ‘t Berregs Leut Tejater steeds weer geweldige producties te kunnen laten maken en alle bezoekers in de Vastenavend-tijd nét iets extra’s te laten beleven met een voorstelling waar nog lang over gesproken wordt. Dus bij deze;

SPONSOREN: DAGGE BEDANKT ZIJT DA WITTE !!!